Povejmo kupcem, da je naš med višje kakovosti!

03.12.2018 8:42:01
Ekonomika
Čebelarji vključeni v sheme kakovosti svojim kupcem zagotavljamo sledljivost, nadzorovano pridelavo in zagotovljeno kakovost in prav to je tudi tisto, kar slovenski potrošnik od nas čebelarjev pričakuje in išče!
Da bi bila kampanja promocije shem kakovosti še bolj prepoznavna, smo za čebelarje vključene v sheme kakovosti izdelali table za označitev prodajnega mesta (ena s podatki čebelarja in druga, s katero kupca opozorimo, da pri nas lahko kupi kakovosten med) v celostni podobi kampanje. Tabla je lahko velikosti 40 * 30 cm ali 70 * 52 cm. Svoje prodajne in razstavne prostore je s takšno tablo označilo že več kot 80 čebelarjev vključenih v eno od shem kakovosti.
Tablo si lahko naročite vsi, ki ste vključeni v eno od shem kakovosti: t.j. Slovenski med, Kočevski gozdni med ali Kraški med in tako svojim kupcem sporočite, da ste tudi vi del ekipe, ki skrbi za kakovostno pridelavo medu. Izpolnjeno naročilnico, ki jo najdete v priponki sporočila, pošljite na e-naslov proizvajalca (rok.rade@gmail.com). Na vaš e-naslov boste v predogled prejeli tablo z vašimi podatki in predračun. Po potrditvi pravilnosti podatkov na tabli in prejetem plačilu, vam bodo tablo poslali na vaš naslov ali pa jih prevzamete na naslovu podjetja v Kočevju. Podrobnosti so razvidne iz naročilnice.  
Čebelarji, ki želite sodelovati v promocijskih akcijah, lahko brezplačno v zameno za fotografije vaših prodajnih mest in vašega sodelovanja na raznih lokalnih dogodkih, prevzamete plakate, zgibanke in obešanke na Čebelarski zvezi Slovenije (lahko se tudi dogovorimo za prevzem na terenu ali pošiljanje po pošti). V primeru sodelovanja na kakšnem posebnem dogodku, pa se lahko dogovorimo tudi za izposojo panoja ali sejemskega platna.
Z enotno podobo in uporabo enotnih komunikacijskih orodij bomo poskrbeli za še večjo promocijo in prepoznavnost kakovostnega medu, to je Slovenskega medu z zaščiteno geografsko označbo, Kočevskega gozdnega medu in Kraškega medu z zaščiteno označbo porekla. Postanite del ekipe čebelarjev, ki se zaveda pomena skupne promocije, naročite  svojo tablo in hkrati poskrbite za zakonsko obvezno označitev vaše stojnice ali označitev prodajnega mesta. Želimo si čim več fotografij in objav dogodkov namenjenih promociji shem kakovosti medu, ki jih lahko posredujete na e-naslov tanja.magdic@czs.si. Lahko nam tudi posredujete objave na vaših spletnih straneh in družabnih omrežjih. Z veseljem jih bomo delili na facebook strani okusi med. Več nas bo, bolj bomo vidni in večja bo naša prepoznavnost!
 

Fotografije