Usposabljanja v aprilu

31.03.2015 14:55:29
Izobraževanje
Vsa usposabljanja so namenjena vsem slovenskim čebelarjem. Člani ČZS morajo na usposabljanja obvezno prinesti izkaznico ČZS! Iz objektivnih razlogov bo urnik lahko naknadno spremenjen in dopolnjen. Vse spremembe bodo objavljene na naši spletni strani www.czs.si. Smernice dobrih higienskih navad v čebelarstvu izvajamo v osnovni obliki s celotno snovjo, potrebno za izdajo potrdila udeležencem, ter v krajši obliki za obnovitev znanja. Smernice dobrih higienskih navad v čebelarstvu smo posodobili in so v potrditvi na Upravi za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin. Z osnovnimi usposabljanji na to temo bomo začeli takoj ko bodo potrjene, predvidoma v mesecu marcu. Za izvedbo predavanja Smernice dobrih higienskih navad v čebelarstvu mora biti prijavljenih najmanj 15 udeležencev. Potrdila bodo lahko takoj prejeli tisti čebelarji, ki se bodo prijavili do dva dni pred predavanjem in uspešno opravili preverjanje znanja!
 
POPRAVKI IN DOPOLNITVE URNIKA USPOSABLJANJ do dne 13. 4. 2015
DODATEN TERMIN USPOSABLJANJA:
8. april ob 17.00 v Pastoralnem centru Črnomelj na temo: Izobraževanje čebelarjev začetnikov s področja zdravstvenega varstva čebel, predava: Anita Vraničar Novak, dr.vet.med., kontakt: Vraničar Novak: 041/649 495.

POPRAVEK:
Sporočamo vam, da je prišlo do spremembe v urniku izobraževanja s področja zdravstvenega varstva čebel za mesec april, ki ga v okviru Uredbe 2015-2016 izvajajo veterinarji VF NVI. Izobraževanje z naslovom Ugotavljanje in zdravljenje najpogostejših bolezni pri čebeljih družinah v Spodnjeposavski statistični regiji v kraju Raka, dne 15.4.2015 ob 17.00 uri, bo izvedla mag. Mira Jenko Rogelj, dr.vet.med.
 
URNIK USPOSABLJANJ IN SVETOVANJ JAVNE SVETOVALNE SLUŽBE, USPOSABLJANJ IZ PROGRAMA UKREPOV NA PODROČJU ČEBELARSTVA TER URNIK VETERINARSKIH IZOBRAŽEVANJ VF NVI REDNA USPOSABLJANJA IN USPOSABLJANJA IZ UREDBE 2015 ZA MESEC MAREC 2015 SE NAHAJA V SPODNJI PRILOGI