Usposabljanje apiterapevtk in apiterapevtov enajste generacije

27.09.2023 10:53:21
Izobraževanje
Sprejemamo prijave za usposabljanje apiterapevtk in apiterapevtov, ki bo potekalo od 18. novembra 2023 do 26. oktobra 2024 v Mariboru. Pogoji za pristop k usposabljanju so končana srednja šola, znanje dela z računalnikom in, če nimate izkušenj v čebelarstvu, vsaj začetni tečaj čebelarstva, ki ga zagotovimo hkrati z usposabljanjem. Usposabljanje se bo izvajalo ob sobotah in nedeljah po urniku, ki je objavljen na spletni strani ČZS in ČZDŠ. Obsega 90 ur teoretičnega in 90 ur praktičnega usposabljanja v delavnicah.

Prijavnice, ki jih izpolnite in pošljete na naš naslov (tajnistvo@czds.si ali na pusnik.vlado@gmail.com), vam potrdimo in jih prejmete na svoj e-naslov takoj po evidenčni prijavi, kjer morajo biti navedeni podatki: priimek, ime, kraj stalnega bivališča, telefonska številka in elektronski naslov.

Potrditev je po plačilu prvega obroka lastne udeležbe stroškov usposabljanja, ki ga lahko poravnate v treh obrokih: do konca oktobra, do konca januarja, do konca aprila. Število udeležencev je omejeno na 40, vrstni red je odvisen od tekoče številke potrditve. Za podrobnejše informacije smo vam na voljo tudi na 041/610 110 ali na telefonski številki tajništva: 040 199 992.

V priponkah pod to objavo najdete tudi program in urnik tečaja za apiterapijo.
                                                                                                Predsednik Sekcije apiterapevtov Slovenije pri ČZDŠ
                                                                                                Vlado Pušnik