Skuhajte jedi za praznični čas z uporabo medu – delavnica o medeni kulinarik

23.11.2022 12:59:37
Izobraževanje
Čebelarska društva in ostale zainteresirane organizacije obveščamo o možnosti izvedbe kuharske delavnice iz medene kulinarike. V mesecu decembru vam ponujamo možnost izvedbe delavnice pod vodstvom upokojene profesorice Marije Arh Ivanšek, izvedenke za medeno kulinariko.
Na pet urni delavnici bo lahko do 20 udeležencev spoznalo specifike uporabe medu pri kuhanju, prejelo kuharske nasvete, po receptu in pod vodstvom profesorice skupaj skuhalo jedi z uporabo medu in jih na koncu v družbi zaužili ter tako pridobili znanje, da si tudi ob izteku leta sami pričarate najokusnejše praznike do sedaj.
Za čebelarska društva, ki so del ČZS znaša cena za delavnico s 50 % popustom 675,00 EUR (za eno skupino), cena delavnice brez popusta za ostala društva oz. organizacije znaša 1350,00 EUR. Za podrobnejše informacije o izvedbi delavnice, naročilo delavnice in uskladitev termina izvedbe se čim prej obrnite na Marka Borka (marko.borko (a) czs.si, 01/729 61 11, 051/637 204), saj je število prostih terminov omejeno.
Naslovna slika obvestila je ilustrativna.

VTIS IZ ENE OD DOSEDANJIH KUHARSKIH DELAVNIC MEDENE KULINARIKE SI LAHKO PREBERETE V PRILOGI SPODAJ

Marko Borko, svetovalec za izobraževanje in usposabljanje

Fotografije