Nadaljevalni tečaji za čebelarje začetnike

07.06.2022 14:59:21
Izobraževanje
POPRAVEK 23.6.2022 Izvedba tečaja z g. Borštnikom je odpovedana zaradi premalo prijav. Izvedba tečaja z g. Podrižnikom je odpovedana zaradi premalo prijav. Izvedba tečaja z g. Fajdigo je odpovedana zaradi premalo prijav.

ČZS razpisuje izvedbo treh samoplačniških nadaljevalnih tečajev za čebelarje začetnike, ki bodo potekali junija in julija 2022. Tečaji bodo organizirani na treh različnih lokacijah po Sloveniji pod vodstvom predavateljev Franc Podrižnik in Vladimir Fajdiga.
Tečaj obsega osem šolskih ur praktičnega usposabljanja razporejenih v dve srečanji. Na njem se boste seznanili s čebelarsko opremo in pristopom k čebelam, z oceno moči in urejanjem čebelje družine, izdelavo narejencev in ometencev, oskrbo rojev in izrojencev, s tehnologijo pridelave čebeljih pridelkov ter pripravo čebelje družine na prezimovanje.
Cena tečaja je za člane ČZS 120,00, za nečlane 240,00 EUR/osebo. Za izvedbo tečaja je potrebnih najmanj 10 udeležencev z vplačano kotizacijo. Organizatorji si pridržujemo pravico do morebitne spremembe urnika zaradi vremenskih razmer in razvoja čebeljih družin.
Prijave za nadaljevalni tečaj sprejemamo >>>TUKAJ. Vse prijavljene bomo obveščali glede plačila, izvedbe tečaja, podrobnejše informacije o tečaju.
Marko Borko, svetovalec za izobraževanje in usposabljanje