Januarski urnik spletnih predavanj – webinarjev ČZS

08.01.2021 11:10:59
Izobraževanje
Objavljamo urnik spletnih predavanj – webinarjev ČZS. Vsa usposabljanja so namenjena vsem slovenskim čebelarjem. Na posamezen webinar se lahko prijavite v spletnem obrazcu na povezavi pri posameznem webinarju. Za izvedbo posameznega webinarja mora biti prijavljenih najmanj 30 oseb. Na posamezen webinar bomo zaradi didaktičnih razlogov sprejeli do 50 oseb. Če bo zanimanje večje, bo manjšem časovnem razmiku razpisan dodaten termin, zato redno spremljajte posodobitve urnika usposabljanj na spletni strani ČZS. Iz objektivnih razlogov bo urnik lahko naknadno spremenjen in dopolnjen. Vse spremembe in posodobitve bodo objavljene na naši spletni strani www.czs.si. Navodilo za uporabnike webinarjev Čebelarske zveze Slovenije se nahaja v prilogi na dnu obvestila. Obvezno morate vpisati veljaven elektronski naslov ter ime in priimek (uradno). Brez teh podatkov ne moremo zabeležiti udeležbe v sistem vodenja evidence o opravljenih usposabljanjih!
 
POPRAVKI IN DOPOLNITVE URNIKA USPOSABLJANJ do 25. 1. 2021
POLN TERMIN: Predavanje 27. jan. ob 17.00 na temo Pridelava in predelava voska v izvedbi Vlado Auguštin je polno zasedeno. Prijavite se lahko na druge razpisane termine.
POLN TERMIN: Predavanje 1. feb. ob 9.00 na temo Označevanje in tehnologija pridelave propolisa v izvedbi Tomaž Samec je polno zasedeno. Prijavite se lahko na druge razpisane termine.
POLN TERMIN: Predavanje 11. jan. ob 16.00 na temo OSNOVNE Smernice dobrih higienskih navad v čebelarstvu v izvedbi Tomaž Samec je polno zasedeno. Prijavite se lahko na druge razpisane termine.
POLN TERMIN: Predavanje 12. jan. ob 17.00 na temo Čebelje paše v Sloveniji v izvedbi Aleš Bozovičar je polno zasedeno. Prijavite se lahko na druge razpisane termine.
POLN TERMIN: Predavanje 13. jan. ob 17.00 na temo Pridelava in predelava voska v izvedbi Vlado Auguštin je polno zasedeno. Prijavite se lahko na druge razpisane termine.
POLN TERMIN: Predavanje 14. jan. ob 9.00 na temo Smernice dobrih higienskih navad v čebelarstvu – OBNOVITEV v izvedbi Dr. Nataša Lilek je polno zasedeno. Prijavite se lahko na druge razpisane termine.
POLN TERMIN: Predavanje 20. jan. ob 9.00 na temo Označevanje in tehnologija pridelave propolisa v izvedbi Tomaž Samec je polno zasedeno. Prijavite se lahko na druge razpisane termine.
POLN TERMIN: Predavanje 25. jan. ob 9.00 na temo Označevanje in tehnologija pridelave propolisa v izvedbi Tomaž Samec je polno zasedeno. Prijavite se lahko na druge razpisane termine.
POLN TERMIN: Predavanje 25. jan. ob 16.00 na temo Smernice dobrih higienskih navad v čebelarstvu – OBNOVITEV v izvedbi Dr. Andreja Kandolf Borovšak je polno zasedeno. Prijavite se lahko na druge razpisane termine.
POLN TERMIN: Predavanje 28. jan. ob 16.00 na temo Označevanje in tehnologija pridelave cvetnega prahu v izvedbi Dr. Nataša Lilekje polno zasedeno. Prijavite se lahko na druge razpisane termine.
POPRAVLJENA POVEZAVA: Pri predavanju dne: 18. jan. ob 9.00 na temo: Smernice dobrih higienskih navad v čebelarstvu – OBNOVITEV v izvedbi Tomaž Samec smo popravili povezavo do spletnega obrazca za prijavo.
POLN TERMIN: Predavanje 7. jan. ob 16.00 na temo: OSNOVNE Smernice dobrih higienskih navad v čebelarstvu v izvedbi Dr. Andreja Kandolf Borovšak je polno zasedeno. Prijavite se lahko na druge razpisane termine.
DODATEN TERMIN USPOSABLANJA IZ APITEHNIČNIH UKREPOV ZA PRIDOBITEV POTRDIL ZA TEHNIČNO POMOČ ČEBELARJEM: Zaradi velikega interesa  po predavanju Apitehničnih ukrepov, zaradi pridobivanja dokumentacije glede tehnične pomoči, vas obveščamo, da bo DANES V TOREK, 5. jauarja 2021 ob 19.00 uri potekalo predavanje Apitehnični ukrepi. Na predavanje se lahko prijavite na povezavi https://forms.gle/QmtfgbDLYzbzGKEG8, ki bo odprta do 18. ure. Po tej uri boste prijavljeni dobili povezavo do webinarja, kjer bo potekalo predavanje.
 
Za morebitne naknadne popravke in dopolnitve prosimo spremljajte popravke, ki bodo vneseni v to obvestilo.
 
URNIK USPOSABLJANJ ZA MESEC JANUAR 2021 SE NAHAJA V SPODNJI PRILOGI.
 
Čebelarska zveza Slovenije