Muzeji radovljiške Občine nudijo članom ČZS več ugodnosti

03.12.2020 11:02:48
Tajništvo
Čebelarska zveza Slovenije nadgrajuje člansko izkaznico, ki bo hkrati tudi kartica ugodnosti.
Vsi člani Čebelarske zveze Slovenije, kateri imate člansko izkaznico, bo ta omenjena izkaznica zagotavljala tudi določene ugodnosti, pri različnih ponudnikih storitev oz. materiala.

Svoje sodelovanje pri omenjenih ugodnostih so potrdili Muzeji radovljiške Občine ki članom ČZS ponujajo:
* 50% popust pri vstopnini v Čebelarski muzej
* Brezplačen vstop članov čebelarskih krožkov in njihovih mentorjev
  Popusti veljajo od 01.01.2021.

Muzeji radovljiške občine so neprofitna ustanova v službi družbe in njenega razvoja, odprta za javnost, ki zbira, raziskuje, ohranja, komunicira in razstavlja materialna pričevanja o človeku in njegovem okolju za študij, izobraževanje in doživetje.

Obravnavajo predvsem bogato dediščino čebelarstva na Slovenskem, s poudarkom na 18. in 19. stoletju; preteklega železarstva in življenja v Kropi in njeni okolici; dediščino trpljenja Slovencev med drugo svetovno vojno v zaporih v Begunjah na Gorenjskem ter dediščino mesta Radovljice, v katerem je bil rojen znameniti Slovenec Anton Tomaž Linhart.

Z galerijsko dejavnostjo oblikujejo estetski odnos do sodobne likovne umetnosti, jo spodbujajo s strani lokalnega, nacionalnega in mednarodnega občinstva ter ohranjajo največjo galerijsko zbirko knjižne ilustracije v Sloveniji.

Več informacij najdete na povezavi: https://mro.si/ ali pa jih obiščete na naslovu Linhartov trg1, 4240 Radovljica.

Barbara Dimc, tajnik