Posvet dan shem kakovosti

02.11.2020 14:58:18
Ekonomika
Kako čim bolje pridelati čebelje pridelke in kako čim več iztržiti zanje? Vprašanje s katerim se sooča vsak čebelar, ki  se zaveda, da je v čebelarstvu potrebno vlagati tudi v znanje s področja trženja.
 Vabimo vas, da se udeležite posveta ob dnevu shem kakovosti, ki bo tokrat potekal nekoliko drugače, kot smo vajeni. Zato se bomo potrudili, da bodo predstavitve in okrogle mize zanimive in da vam bo novo pridobljeno znanje pomagalo tudi v kriznih razmerah.
 
Posvet bo v četrtek, 19. novembra 2020, z začetkom ob 16. uri.
 
Udeležili se ga boste lahko prek aplikacije Zoom, ki omogoča tudi postavljanje vprašanj našim gostom. Na posvetu, ki je namenjen vsem čebelarjem, vključenim v sheme kakovosti, in tistim, ki se zavedate pomena zagotavljanja višje kakovosti, boste spoznali dobre prakse in usvojili nova znanja, kar bo pripomoglo k boljši ekonomičnosti in razvoju vašega čebelarstva.
 
Letošnji osrednji gost posveta bo Miran Morano, ki nam bo predstavil različne pristope za prodajo čebeljih pridelkov in izdelkov na tržnicah in sejmih. Več o njem si lahko pogledate na https://www.youtube.com/watch?v=DA6aPwJIHsw in na kratko o temi, ki jo bo predstavil na https://www.youtube.com/watch?v=6ae_e-gH6i0 .
 
Program posveta:
Pozdravni nagovor predsednika ČZS Boštjana Noča;
Marko Majer, Bureau veritas: Sheme kakovosti skozi oči presojevalca.
Tanja Magdič, ČZS, JSSČ: Sheme kakovosti – poročilo o rezultatih promocije shem kakovosti medu;
Miran Morano, Tangens: Učinkovita prodaja čebeljih pridelkov in izdelkov na tržnicah in sejmih.
 
Strokovna razprava – Digitalni marketing kot možna oblika promocije in trženja
 
Razprava bo namenjena spoznavanju dobrih praks trženja s pomočjo digitalnega marketinga. Gostje bodo z nami delili bogate izkušnje kako izkoristiti digitalne medije za trženje čebeljih pridelkov in izdelkov. Spoznali boste različne zgodbe in prakse podjetij, ki so s pomočjo digitalnega marketinga povečala svojo prepoznavnost. Na strokovni razpravi bodo sodelovali g. Tadej Glavan, direktor podjetja Kokos Agency, g. Haris Ćoralić, direktor podjetja VENUM PC, g. Anže Ulčar iz podjetja Flaška d.o.o. in g. Miran Morano iz podjetja Tangens. Strokovno razpravo bo vodila Tanja Magdič, svetovalka za ekonomiko čebelarstva pri JSSČ.
 
Vse, ki imate kakršno koli vprašanje za naše goste s področja digitalnega marketinga in trženja, vabimo, da nam svoja vprašanja posredujejo do 18. novembra 2020 na e-naslov tanja.magdic@czs.si.
PRIJAVA: Za spremljanje posveta se najkasneje do 18. novembra 2020 prijavite po e‑pošti na tanja.magdic@czs.si . Podrobna navodila in gradivo vezano na predavanje o učinkoviti prodaji, vam bomo poslali na e-naslove prijavljenih dan pred posvetom. VABLJENI!
 
Tanja Magdič, svetovalka JSSČ