Jedi z medom od tu in tam - novo elektronska knjižica z recepti

11.10.2019 10:46:07
Medeni recepti
Čebelarska zveza Slovenije, Javna svetovalna služba v čebelarstvu je izdala prvo kuharsko knjižico Jedi z medom od tu in tam, v elektronski obliki. Vabimo vas, da preizkusite uporabne recepte in postanite "master šef v kuhanju medenih jedi".

Med, ki ga imenujejo tudi tekoče zlato in ga cenimo kot posebno darilo narave, lahko s pridom uporabimo tudi v kulinariki. Z medom pogosto namažemo kos kruha, uporabljamo
ga kot naravno sladilo, zelo uporaben pa je med tudi v kuhinji, saj ga lahko dodajamo mesnim jedem, ribam, omakam, marinadam, zelenjavi, sadju seveda pa tudi slaščičarsko - pekovskemu pecivu…

Želimo vam obilo užitka pri ustvarjanju jedi z medom.

Vsem, ki ste sodelovali pri nastajanju knjižice se iskreno zahvaljujemo.

Še naprej si želimo vašega sodelovanja, vabimo vas, da nam pošljete preizkušen recept jedi z medom, ki ga bomo objavili v glasilu Slovenski čebelar in na spletni strani ČZS.
Recept z imenom jedi, sestavinami, količinami, postopkom priprave in fotografijo pošljite na elektronski naslov: natasa.strukelj@czs.si.

Nataša Klemenčič Štrukelj