Čebelarska knjižnica


ČEBELARSKA KNJIŽNICA JANEZA GOLIČNIKA

Knjižnica Janeza Goličnika je odprta vsak prvi delovni četrtek v mesecu med 15. in 18. uro.
Knjižni katalog z več kot 2.800 zapisi je dosegljiv prek svetovnega spleta: https://plus.cobiss.si/opac7/bib/search?q=*&db=czs&sort=pyd.
 
V naši knjižnični zbirki hranimo knjige s področja čebelarstva, priročnike, zbornike čebelarskih društev, visokošolske naloge, mednarodne čebelarske revije, videoposnetke o življenju čebel in druge drobne tiske. Na voljo je deset čitalniških mest, fotokopirni stroj, pri iskanju in izbiri literature pa vam s svetovanjem lahko pomaga tudi knjižničar.
 
Gradivo si lahko izposodite na dom, članstvo je brezplačno.

Glasilo Slovenski čebelar pa je v digitalizirani obliki do predzadnjega letnika trajno arhivirana v Digitalni knjižnici Slovenije na povezavi: http://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:spr-EOOK95XE.

Prilagojeno poslovanje Čebelarske knjižnice Janez Goličnik v času ukrepov proti epidemiji covida-19
Izposojeno gradivo lahko vrnete po navadni pošti na naslov: Čebelarska zveza Slovenije, Brdo 8, 1225 Lukovica s pripisom »za knjižnico«.
Podaljšanje izposojenega gradiva lahko uredite tako, da pišete na e-naslov: cebelarskaknjiznica@czs.si oz. v delovnem času knjižnice pokličete na tel. št. 01/729 61 11.
Izposoja gradiva je po dogovoru mogoča in sicer tako, da pišete na e-naslov: cebelarskaknjiznica@czs.si oz. v delovnem času knjižnice pokličete na tel. št. 01/729 61 11.

Kontaktni podatki:
Vodja knjižnice: David Ožura
Telefon: (01) 729 61 11
Email: cebelarskaknjiznica@czs.si