Urnik usposabljanj v marcu 2023

21.02.2023 14:55:26
Izobraževanje
Objavljamo urnik usposabljanj v marcu 2023. Vsa usposabljanja so namenjena vsem slovenskim čebelarjem. Člani ČZS morajo na usposabljanja obvezno prinesti izkaznico ČZS! Na spletno predavanje se lahko prijavite v spletnem obrazcu na povezavi pri posameznem predavanju. Ob vstopanju v MS Teams morate obvezno vpisati veljaven elektronski naslov ter ime in priimek (uradno) ter druge zahtevane podatke. Brez teh podatkov ne moremo zabeležiti udeležbe v sistem vodenja evidence o opravljenih usposabljanjih! Pridržujemo si pravico, da iz objektivnih razlogov urnik naknadno spremenimo. Redno spremljajte posodobitve urnika usposabljanj na spletni strani ČZS.
 
Sklep o minimalni udeležbi na predavanju
Komisija UO ČZS za izobraževanje je decembra 2022 sprejela sklep o minimalni udeležbi na posameznem predavanju. Organizator izobraževanja (čebelarsko društvo, območna zveza) je ob potrditvi in uskladitvi predavanja dolžan z zbiranjem prijav vnaprej zagotoviti čim boljšo udeležbo na predavanju izmed svojih članov, sosednjih društev itd. Minimalna udeležba mora znašati najmanj 15 oseb. Če minimalna udeležba ni zagotovljena, mora o tem vsaj tri dni pred predavanjem obvestiti predavatelja, sicer se bo organizatorju zaračunal potni strošek predavatelja.
 
POPRAVKI IN DOPOLNITVE URNIKA USPOSABLJANJ do 6. 3. 2023:
ODPOVED PREDAVANJA: Obveščamo Vas, da je predavanje Tine Žerovnik Slatina v petek 17.3.2023 ob 17. uri v Rogaški Slatini na temo Priprava čebeljih pridelkov za prodajo in čebelarska zakonodaja s področja prodaje in trženja ODPOVEDANO. Prosimo za razumevanje.
ODPOVED PREDAVANJA: Obveščamo Vas, da je predavanje dr. Petra Komusa za dne 16.03.2023- Vzreja matic in ohranjanje kranjske čebele v ČD Cerkvenjak, ODPOVEDANO. Prosimo za razumevanje.
SPREMEMBA DATUMA: Predavanje Aljaža Debelaka v Dolenjskih Toplicah na temo Smernice dobrih higienskih navad v čebelarstvu – OBNOVITVENE, bo izvedeno v novem terminu in sicer v sredo, 29. 3. 2023.
ODPOVED PREDAVANJA: Zaradi bolniške odsotnosti predavatelja, dne 6. 3. 2023, ob 17.00 uri, odpade predavanje Tehnologija čebelarjenja z različnimi vrstami listovnih panjev, ki naj bi potekalo v Medgeneracijskem centru Gaber, Cesta Notranjskega odreda 45, Stari trg pri Ložu.
 
URNIK USPOSABLJANJ ZA MESEC MAREC 2023 SE NAHAJA V SPODNJI PRILOGI.
 
Čebelarska zveza Slovenije