Čebelji pridelki in sladkorna bolezen - ApiSlovenija v malem

07.09.2020 8:06:30
Varna hrana
Vabljeni na ApiSlovenijo v malem, kjer bomo pozornost namenili tudi uporabi čebeljih pridelkov. Zagotovo pa bo zelo zanimivo prisluhniti zdravniku glede uporabe čebeljih pridelkov pri sladkorni bolezni. 

Damjan Justinek, dr. med. je specialist interne medicine in diabetolog, direktor Centra za sladkorno bolezen in avtor številnih prispevkov in priročnikov o diabetesu. Kakšno je mnenje diabetologa glede uporabe čebeljih pridelkov? Ali sladkorni bolniki lahko uživajo med in ostale čebelje pridelke? Vse to izveste na ApiSloveniji v malem. 

ApiSlovenija v malem bo potekala v soboto 12. septembra 2020 v Sončni dvorani ob Osnovni šoli Janka Kersnika na Brdu Pri Lukovici. V dvorano bomo sprejeli 250 ljudi. Ker je število mest omejeno, vse lepo prosimo, da si svoje mesto rezervirate pravočasno pri ga. Ines Zajc Žunič na e- naslov ines.zunic@czs.si. Sporočite ime in priimek ter vašo telefonsko številko.                                 

Podroben program, ki ga še pripravljamona ta dan najdete na spodnji povezavi.

http://www.czs.si/Admin/load.php?sif_ob=2&sif_file=objave_podrobno_czs&sif_parent=11050

Se vidimo v soboto 12. septembra 2020 na Brdu pri Lukovici!

Prosimo vas, da na dogodek pridete zgolj zdrave osebe, da upoštevate priporočeno fizično razdaljo med ostalimi obiskovalci (vsaj 1,5 m), skrbite za higieno rok in kašlja. Na dogodku je potrebno nositi zaščitno masko, potrebno pa se je držati tudi ostalih higienskih priporočil NIJZ za preprečevanje širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-19.