Panjske končnice riše vsa Slovenija- izbor najboljših

19.05.2020 11:27:53
Tajništvo
V mesecu marcu smo razpisali natečaj Panjske končnice riše vsa Slovenija katerega namen je bil ustvarjanje in poslikava panjskih končnic z različnimi motivi. Ker pa so seveda v ospredju čebele in pridelava hrane, so bile to tudi ene izmed predlaganih tem. Prejeli smo veliko izdelkov, kateri so prave umetniške mojstrovine.
Kot je bilo objavljeno že v mesecu marcu vam predlagamo da te lepe in unikatne izdelke podarite čebelarju pri katerem kupujete čebelje pridelke, ali čebelarju ki čebelari v vaši bližini, s tem boste čebelam polepšali njihova domovanja in se jim obenem na simbolični način zahvalili za poslanstvo ki ga za nas opravljajo. Za opraševanje in za raznoliko in lokalno hrano na naših mizah.
Do 10 maja smo z vaše strani sprejeli skoraj 250 različnih, unikatnih izdelkov , kateri bodo prav zagotovo svoje mesto našli na čebeljem panju.
 
Ker si želimo da izdelke oceni javnost smo na naši Facebook strani objavili dva albuma kjer so predstavljeni izdelki prejeti v obeh kategorijah natečaja. Vabimo vas da izdelku ki ivam je všeč svoj glas podaste s klikom »všeč mi je« in na tak način za izdelek in avtorja tudi glasujete. ( pri avtorjih ki so poslal več izdelkom bomo v izboru upoštevali le tistega ki bo dobil največje število glasov)
 
Glasujete lahko do 31.maja za kategorijo pod 15 let in do 10 junija za kategorijo nad 15 let.
 
Galeriji z poslikanimi izdelki sta na voljo na sledečih povezavah:

https://www.facebook.com/pg/CebelarskaZvezaSlovenije/photos/?tab=album&album_id=1417487651772543

https://www.facebook.com/pg/CebelarskaZvezaSlovenije/photos/?tab=album&album_id=1421516941369614