Cvetje v jeseni in opraševalci – delavnica fotografiranja

27.08.2018 10:29:42
Izobraževanje
ZARADI PREMALO PRIJAV SE DELAVNICA ODPOVE. DELAVNICO BOMO NA PODOBEN NAČIN ORGANIZIRALI V SPOMLADANSKEM ČASU (sprememba 10.9.2018).
K sodelovanju v fotosekciji ČZS vabimo nove člane. Za vse člane in druge zainteresirane pripravljamo delavnico fotografiranja opraševalcev, ki jo bo vodil g. Franc Šivic, dipl. inž. gozdarstva ter uveljavljeni čebelarski fotograf. Delavnica ponuja odlično priložnost za fotografiranje vseh vrst opraševalcev (čebel, čmrljev, čebel samotark, metuljev ipd.) ter ustvarjanje fotografij za mednarodni fotonatečaj ČZS. Naj vas ne skrbi, če še nimate svojega makro objektiva, saj se boste lahko preizkusili na izposojenem fotoaparatu.
Delavnica bo potekala v torek, 11. septembra 2018, od 15.30 do 18.30 v Botaničnem vrtu v Ljubljani, Ižanska cesta 15, ter na Ljubljanskem barju. Pristojbina za sodelovanje na delavnici je 20 EUR za člane ČZS (za nečlane 27 EUR). Prijave na delavnico zbiramo na e-naslovu: marko.borko@czs.si. Ob prijavi obvezno navedite ime in priimek, naslov (ulica, hišna številka, številka pošte, kraj), tel. št. in e-naslov. Prijave zbiramo do vključno 7. septembra 2018. Na voljo je največ 20 prostih mest, zato pohitite s prijavo!
ČZS