Seminarja iz tehnologije čebelarjenja

30.05.2018 11:50:35
Tehnologija
Javna svetovalna služba v čebelarstvu razpisuje sledeča seminarja iz, ki jih bo izvedel Simon Golob, svetovalec specialist za tehnologijo čebelarjenja.
 
6 urni seminar o Tehnologiji čebelarjenja v AŽ panju. Po programu bodo v okviru seminarja izvedene tri ure teoretičnega in tri ure praktičnega izobraževanja. Obravnavali bomo zgodovino in lastnosti AŽ panja, ter temeljna načela čebelarjenja v njem. Seminar bo potekal 20. junija  2018 ob 16. uri - teorija, 21.junija  2018 ob 16. uri - praksa. Seminar se bo izvajal v prostorih Čebelarskega centra na Brdu pri Lukovici in v bljižnjem čebelnjaku.
 
6-urni seminar o Apitehničnih ukrepih. Seminar obsega tri šolske ure teoretičnega in tri  šolske ure praktičnega izobraževanja, na njem pa bomo obravnavali pomen in način izvajanja apitehničnih ukrepov v AŽ panju. Seminar bo potekal 26. junija  2018 ob 16.uri - teorija, 27.junija  2018 ob 16. uri - praksa. Seminar se bo izvajal v prostorih Čebelarskega centra na Brdu pri Lukovici in v bljižnjem čebelnjaku.
 
Na seminarje  se lahko prijavite  na e-naslovu: simon.golob@czs.si ali po tel. št.: 030/604 015. Na tej telefonski številki dobite tudi dodatne informacije.
Ob prijavi po e-pošti obvezno navedite ime in priimek, naslov (ulica, hišna številka, številka pošte, kraj), čebelarsko društvo, koliko let in z koliko družinami čebelarite, svojo tel. št in e-naslov. Vaše podatke potrebujemo, da vas bomo lahko o seminarju obveščali.

Prijave zbiramo do srede 13. junij 2018. Ker je število slušateljev omejeno, pohitite s prijavo!
Simon Golob, JSSČ