Vabljeni na Apislovenija 2018

29.01.2018 13:18:02
Tehnologija
ČZS in Celjski sejem vsako leto marca pripravita največje letno srečanje domačih čebelarjev, tem pa se v vse večjem številu pridružujejo tudi čebelarji iz tujine. Prodajna razstava je umeščena v čas tik pred začetkom čebelarske sezone, ko čebelarji že opravljajo nakupe za prihajajočo sezono, zato predstavlja odlično priložnost za nakup in predstavitev čebelarske opreme . Da je čebelarski sejem ApiSlovenija v zadnjih letih najpomembnejši čebelarski dogodek na koledarju slovenskih čebelarjev, dokazujejo številke o obisku čebelarjev, število razstavljavcev in površina razstavnega prostora, ki se iz leta v leto povečujejo. 

Vabimo vas k organizaciji skupinskega ogleda 41. APISLOVENIJA, ki bo 17.-18.3.2018 na celjskem sejmišču. Ponovno bo na voljo pestra izbira domačih in tujih materialov in opreme za čebelarjenje in priložnost za ugodne nakupe pred začetkom čebelarske sezone. Seznam strokovnih predavanje je v prilogi.
Naročite ugodnejše enodnevne skupinske vstopnice za vaše člane (ob naročilu 20 vstopnic ali več) za ceno 7 EUR (na osebo). Redne cene vstopnic: enodnevna: 8 EUR, dvodnevna: 14 EUR.
 
Kako do skupinskih vstopnic?
Nakup je potrebno najaviti na
darja.polak@ce-sejem.si ali na 03 54 33 202 (ga. Darja Polak). Na osnovi najave nakupa skupinskih vstopnic boste prejeli predračun, ki mora biti poravnan najkasneje do četrtka, 8. marca 2018. Po prejetju plačila boste s priporočeno pošto prejeli vstopnice.
Zbornike dvigne vodja skupine na recepciji upravne stavbe Celjskega sejma d.d. ob prihodu na sejmišče.
 
Veselimo se srečanja z vami.

Vlado Auguštin