Vabljeni na Apislovenija 2018

13.03.2018 13:18:02
Tehnologija
ČZS in Celjski sejem vsako leto marca pripravita največje letno srečanje domačih čebelarjev, tem pa se v vse večjem številu pridružujejo tudi čebelarji iz tujine. Prodajna razstava je umeščena v čas tik pred začetkom čebelarske sezone, ko čebelarji že opravljajo nakupe za prihajajočo sezono, zato predstavlja odlično priložnost za nakup in predstavitev čebelarske opreme . Da je čebelarski sejem ApiSlovenija v zadnjih letih najpomembnejši čebelarski dogodek na koledarju slovenskih čebelarjev, dokazujejo številke o obisku čebelarjev, število razstavljavcev in površina razstavnega prostora, ki se iz leta v leto povečujejo. 

Vabimo vas k organizaciji skupinskega ogleda 41. APISLOVENIJA, ki bo 17.-18.3.2018 na celjskem sejmišču. Ponovno bo na voljo pestra izbira domačih in tujih materialov in opreme za čebelarjenje in priložnost za ugodne nakupe pred začetkom čebelarske sezone. Seznam strokovnih predavanje je v prilogi.
Naročite ugodnejše enodnevne skupinske vstopnice za vaše člane (ob naročilu 20 vstopnic ali več) za ceno 7 EUR (na osebo). Redne cene vstopnic: enodnevna: 8 EUR, dvodnevna: 14 EUR.
 

Veselimo se srečanja z vami.

Vlado Auguštin