Predstavitev bogatega medenega jedilnika z Dneva medu v kulinariki 2017

02.10.2017 13:38:57
Ekonomika
Čebelarska zveza Slovenije, JSSČ je v soboto 23. septembra 2017 v Čebelarskem centru Gorenjske skupaj s partnerji organizirala Dan medu v kulinariki. Ob tej priložnosti so dijaki sredje Gostinske in turistične šole iz Radovljice pod mentorstov profesorice Marije Arh Ivanšek pripravili bogata menija z medom. Obiskovalci dogodka so okušali izvrstno pripravljene jedi z dodatki medu, zanimalo pa jih je tudi, če bo možno dobiti recepte.  Recepte objavljamo v prilogi, ker pa je bil letos poudarek na štrukljih, boste izvedeli tudi nekaj zanimivosti o eni najbolj značilnih in razširjenih jedi v Sloveniji. 

Vabim vas k pripravi in vam želim obilo užitka pri ustvarjanju jedi. Pa dober tek.

Nataša Klemenčič Štrukelj