Vabilo na delavnico strateško načrtovanje v čebelarstvu

21.04.2017 11:32:00
Ekonomika
V okviru Evropskega projekta Erasmus+ - ISM+ je bil razvit program za izdelavo strateških načrtov za kmetijstvo, v okviru katerega je možno izdelati strateške načrte tudi za čebelarstvo. V ta namen bomo organizirali delavnico, na kateri boste pod vodstvom doc. dr. Marije Klopčič z Biotehniške fakultete in s pomočjo računalniškega programa (ISM program)  izdelali dolgoročni strateški načrt za vaše čebelarstvo. S pomočjo programa in strokovno pomočjo dr. Klopčičeve boste preverili svoje poslovne in strateške odločitve in premišljeno sprejeli odločitev o nadaljnjih strategijah razvoja v čebelarstvu.  

Delavnica bo potekala v treh delih, začnemo v  četrtek 11. maja 2017 ob 15.00 uri in nadaljujemo 16. in 25. maja prav tako s pričetkom ob 15.00 uri, delavnica bo trajala predvidoma do 19.00 ure.

Vabim vas, da se  udeležite tega strokovnega srečanja s praktično delavnico in da skupaj  pristopimo k izdelavi strateških načrtov za vašo kmetijo, ki se ukvarja s čebelarstvom. Vaše prijave in morebitna dodatna pojasnila v zvezi z delavnico pošljite na e - naslov: natasa.strukelj@czs.si, oz. pokličite na telefonsko številko: 01 72 96 104, Nataša Klemenčič Štrukelj. Prosim vas, da svojo udeležbo potrdite najkasneje do vključno 9. maja 2017.

Prosim pohitite s prijavo, kajti v skupini je lahko le 12 do 15 čebelarjev!

Prepričani smo, da bomo z vašo pomočjo pripravili zanimive in uporabne strateške načrte za vaše čebelarstvo. Udeleženci tega strokovnega usposabljanja boste prejeli poseben certifikat za pridobitev dodatnih znanj.

Omenjeno izobraževanje bo potekalo: v računalniški učilnici Osnovne šole Janka Kersnika, Brdo pri Lukovici 5  na Brdu pri Lukovici.

Vljudno vabljeni!

Nataša Klemenčič Štrukelj