Oblačila za prosti čas - od ponedeljka dalje na voljo

18.03.2017 8:37:36
Tajništvo
Je že tako, da obleka naredi človeka. Pa tudi čebelarja. Živimo v svetu, kjerje pač pomembno, kakšen prvi vtis naredimo na druge. Še pomembneje pa je, da znamo že z obleko sporočiti, kdo smo in komu pripadamo. Čebelarji se tega že dolgo zavedamo, saj na prireditvah izstopamo s svečanimi oblačili, svojimi stanovskimi uniformami. Po novem pa se lahko oblečemo po čebelarsko tudi na udoben, moden in sproščen način.
 
Čebelarska zveza Slovenije je lansko leto izbrala linijo oblačil za prosti čas, s pomočjo katere lahko tudi čebelarji stopamo ob bok našim športnim reprezentancam in se ponosno predstavimo tako rekoč kjer koli. Komisija je izbrala ponudnika, ki je zagotovil posrečeno kombinacijo materialov in barv, v katerih lahko zastopamo svoje barve tako na domačih dogodkih kot po svetu. In kako je linija sestavljena? Tako ženska kot moška kolekcija zajemata polo majico, majico, vetrovko in kapo.
Glede 
cene in pogojev naročila se lahko obrnete na go. Dimc, 041/370 409.

Predlagamo vam, da se odločite za nakup oblačil za prosti čas. Nosili jih boste lahko na izletu, na društvenem srečanju, na potovanjih in na vseh drugih dogodkih, kjer bi vas običajna moška obleka ali ženski kostim utesnjeval, vi pa bi vseeno z veseljem pokazali, kako slovensko je biti čebelar.

Več kot nas bo nosilo ta oblačila,  prepoznavnejši bomo!

 
Karolina Vrtačnik