Dan odprtih vrat slovenskih čebelarjev 2017

09.03.2017 16:28:47
Ekonomika
Slovenske čebelarje vabimo, da se tudi letos pridružijo najbolj množični predstavitvi čebelarstva doslej, to je sodelovanje in predstavitev čebelarstva na Dnevu odprtih vrat. To je priložnost, ko čebelarji obiskovalcem predstavijo svojo dejavnost, opozorijo nase in na svoje poslanstvo, ki ga tako predano opravljajo. Lanskoletni izjemni odziv društev, ko je odprlo vrata več kot 150 čebelarskih društev po Sloveniji, je postal že tradicionalni dogodek, ki ga skupaj z društvi organizira Čebelarska zveza Slovenije, JSSČ. 
 
Dan odprtih vrat slovenskih čebelarjev bo v petek 9. junija 2017, oziroma se bodo čebelarji prilagodili lokalnim praznikom in bodo odprli svoja vrata že pred oz. po uradno napovedanem datumu.
 
Izpolnjeno prijavnico o sodelovanju pošljite najkasneje do  20. aprila 2017 na e-naslov: natasa.strukelj@czs.si.
 
Posebno povabilo:
Na ApiSloveniji v Celju bomo na Medeni ulici predstavljali projekt Dan odprtih vrat slovenskih čebelarjev. Prisotni bomo tako v soboto, kot tudi v nedeljo. Vabimo vas, da nas obiščete.
 
Za vas smo pripravili predlog aktivnosti, ki jih boste lahko s pridom uporabili pri organizaciji dogodka in prijavnico, dokumenta najdete v prilogi.
 
PREPOZNAVNI – POVEZANI – MOČNI, ODPRIMO VRATA NAŠIH ČEBELARSTEV.
 
Nataša Klemenčič Štrukelj