Kipgo d.o.o. nudi članom ČZS 5 % popust pri gotovinskem nakupu nad 100,00 EUR

23.10.2020 8:29:49
Tajništvo
Čebelarska zveza Slovenije nadgrajuje člansko izkaznico, ki bo hkrati tudi kartica ugodnosti.
Vsi člani Čebelarske zveze Slovenije, kateri imate člansko izkaznico, bo ta omenjena izkaznica zagotavljala tudi določene ugodnosti, pri različnih ponudnikih storitev oz. materiala.

Svoje sodelovanje pri omenjenih ugodnostih je že potrdilo podjetje Kipgo d.o.o.  ki za člane ČZS ponuja 5 % popust pri gotovinskem nakupu v vrednosti nad 100,00 EUR, ob predložitvi članske izkaznice.

Kipgo d.o.o. je  podjetje z 20-letno tradicijo proizvodnje pekarske, gostinske, mlekarske opreme ter opreme po naročilu. Stroje izdelujejo po lastnih načrtih in zamislih. Preizkušajo pa jih njihovi  kupci. Poleg standardnih strojev, ki se uporabljajo v pekarnah izdelujejo po naročilu tudi stroje po zamislih kupca in stroje ki nadomeščajo monotono in drugo delo delavcev.

Stroje in opremo izdelujejo po sistemu VAŠA IDEJA + NAŠE ZNANJE = NOV STROJ.

V letu 2009 pa so začeli tudi s proizvodnjo opreme za čebelarje. Čebelarska oprema je nastala na podlagi izkušenj 35-letnega lastnega čebelarjenja. Vsa oprema je najprej preizkušena v njihovem čebelarstvu. Poleg njihove opreme pa sedaj nudijo tudi izdelke drugih proizvajalcev ter izdelke, ki jih vsak čebelar potrebuje pri svojem delu, kot so panji, oprema za panje in delo v panju, zaščitna oprema, pribor za pomoč pri točenju medu in steklena, plastična in kartonska embalaža.

Več pa si lahko ogledate na spodnji povezavi https://www.kipgo.net/ ter obiščete poslovalnico na Brdu pri Lukovici ali v Batujah

Čebelarska zveza Slovenije