Urnik usposabljanj v juniju

23.06.2020 15:58:04
Izobraževanje
Vsa usposabljanja so namenjena vsem slovenskim čebelarjem. Člani ČZS morajo na usposabljanja obvezno prinesti izkaznico ČZS! Za praktično delavnico Oskrba čebel skozi leto po načelih dobre čebelarske prakse je obvezna prijava zaradi omejenega števila prostih mest. Usposabljanje »Terenski ogledi medovitih rastlin in povzročiteljev gozdnega medenja« v primeru slabega vremena odpade. Iz objektivnih razlogov bo urnik lahko naknadno spremenjen in dopolnjen. Vse spremembe bodo objavljene na naši spletni strani www.czs.si.
 
POPRAVKI IN DOPOLNITVE URNIKA USPOSABLJANJ do 23. 6. 2020
1. V spodnjem urniku usposabljanj objavljamo dodatna usposabljanja za mesec junij, ki jih do zaključka redakcije Slovenskega čebelarja še nismo uskladili in zato tam niso bila objavljena.
2. Pri delavnici Franca Kobeta v učnem čebelnjaku Belokranjska čebelarska učna pot, Žuniči na temo Oskrba čebel skozi leto po načelih dobre čebelarske prakse je pri objavi v Slovenskem čebelarju prišlo do napake v datumu. Le ta ni 22. 6., ampak bo delavnica potekala 24. 6. 2020 ob 17. uri.
3. Pri delavnici, ki se bo 9. junija izvajala v Selcih smo kot predavatelja pomotoma navedli Janeza Markiča. Delavnico bo dejansko izpeljal Brane Borštnik.
4. Dodatno smo uskladili usposabljanja 19.6. na Vrhniki, 23.6. v Mariboru, 24.6. na Krki, 29. in 30. 6. v Hrastniku. Vse so navedene v urniku v spodnji prilogi.
5. Zaradi slabega vremena se spremeni datum usposabljanja: Terenski ogledi medovitih rastlin in povzročiteljev gozdnega medenja z predavateljem Alešem Bozovičarjem. Usposabljanje ne bo potekalo 10. junija ampak v torek 16. junija ob 16. uri. Zbirno mesto ostaja isto in sicer: Parkirno mesto pred pošto Pivka, Prečna ulica 1, Pivka. Kontakt: g. Gombač 031/307 940.
6. Dodatno smo uskladili usposabljanje 22.6. v Lendavi. Vse so navedene v urniku v spodnji prilogi.
7. Usposabljanje Gozdne paše predvideno za ponedeljek 15. jun., ob 18.00 uri v Čebelarski dom ČD Zagorje (pri piceriji Čebelica), Valvazorjeva 2, Izlake odpade in se prestavi na kasnejši čas. Nadomesten termin bo objavljen naknadno na tem mestu.
8. Usposabljanje Terenski ogledi medovitih rastlin in povzročiteljev gozdnega medenja, Aleš Bozovičar predvideno za torek 16. jun., ob 16.00 uri v Parkirno mesto pred pošto Pivka, Prečna ulica 1, Pivka odpade in se prestavi na kasnejši čas. Nadomesten termin bo objavljen naknadno na tem mestu.
9. V primeru slabega vremena bo usposabljanje 20. 6. z Vladimirjem Fajdigo potekalo v učilnici 17 (prvo nadstropje), dijaškega doma Srednje gozdarske šole Tržaška cesta 36, 6230 Postojna.
10. Dodatno smo uskladili usposabljanje 30.6. v Ilirski Bistrici. Dopolnitev urnika s podrobnejšimi informacijami je navedena v urniku v spodnji prilogi.
11. Usposabljanje dne 17.6. z Vladom Pušnikom bo potekalo na drugi lokaciji in sicer Učni čebelnjak, Streliška 150, Maribor (ob Čebelarskem centru Maribor) ter ne na Pivoli, kot je bilo prvotno predvideno.
12. Dodatno smo uskladili dve usposabljanji 19.6. in 20.6. v Dravčah pri Vuzenici. Dopolnitev urnika s podrobnejšimi informacijami je navedena v urniku v spodnji prilogi.
13. Usposabljanje dne 23. 6. z Vladom Pušnikom se zaradi višje sile prestavi na sredo 24. 6. ob 17. uri.

Pred odhodom na usposabljanje preverite za morebitne spremembe urnika, odpovedi usposabljanj, popravke in dopolnitve, ki bodo vneseni v to obvestilo.

URNIK USPOSABLJANJ ZA MESEC JUNIJ 2020 SE NAHAJA V SPODNJI PRILOGI.