Čebelarska literatura – AKCIJA do - 15 % - VELJA SAMO ŠE DANES 10.4.2020

10.04.2020 12:45:45
Tajništvo
Čebelarska literatura – AKCIJA do 15 % POPUSTA
 
  Trenutna situacija v Sloveniji nam prepoveduje zbiranje in druženje na javnih površinah,
  zato sedaj ostaja več časa za prebiranje literature, s katero si bomo pridobili ali osvežili znanje na področju čebelarstva.
 
Da bodo dnevi, ki ji preživljamo doma tudi izobraževalno obarvani, vam
ponujamo kar nekaj koristnih izobraževalnih gradiv po znižani ceni. Odločili smo se,
da za določena izobraževalna gradiva znižamo cene do 15 %.
 
Vsa naročila sprejemamo na tel. št.: 01/729 61 00 ali na e-naslov: ines.zunic@czs.si.
Lahko pa  naročilo izvedena na naši spletni starani v e- trgovini.
 
Tajništvo ČZS
 
 MED
Poznamo različne vrste medu, ki ga lahko pridobivamo v Sloveniji. Kakšne so senzorične, fizikalno-kemijske in mikroskopske lastnosti različnih vrst medu, kako med nastane in kje vse se ga lahko uporablja je predstavljeno v knjižici MED Značilnosti slovenskega medu.
Redna cena knjige je 2,70 € v tem času vam nudimo 10 % popust 2,43 €
 
ČEBELJI PRIDELKI PRIDOBIVANJE IN TRŽENJE
Spoznajte čebelje pridelke, njihovo pridobivanje in trženje skozi oči čebelarja Milana Megliča. Knjiga na poljuden način opisuje čebelarsko prakso pri pridobivanju čebeljih pridelkov in tudi trženje le teh.
Redna cena knjige je 6,26 € v tem času vam nudimo 15 % popust 5,32 €
 
ČEBELJE PAŠE V SLOVENI
V okviru čebelarske dejavnosti pogosto pišemo in govorimo o medovitih rastlinah. Knjiga bo dobrodošla tako za prevaževalce kot tudi za čebelarje, katerih čebele so na stalnem stojišču- teh je tako v Sloveniji ko v večini Evropi. V knjigi so poleg medovitih rastlin namenjena poglavja o prevozih čebel na pašo, pašnih redih in zaščiti čebelnjakov pred medvedom, praktična navodila o tem, kako izboljšati čebeljo pašo v svojem okolju, in to pogosto brez posebnega truda, samo z nekaj dobre volje in primernega znanja. Knjiga je podprta z veliko kakovostnega slikovnega gradiva.
 
Redna cena knjige je 21,00€ v tem času vam nudimo 15 % popust 17,85 €
 
PRIROČNIK ZA ČEBELARJE ZAČETNIKE
Kot pove ime gre za priročnik, ki pomaga čebelarjem začetnikom pridobiti osnovno znanje o čebelarjenju. Vsebina priročnika je pripravljena v podporo udeležencem tečajev za čebelarje začetnike, zanimiva pa je tudi za vse ostale čebelarje v prvih korakih čebelarjenja kot tudi za čebelarje z daljšim staže, ki želijo obnoviti osnove čebelarjenja.

Redna cena knjige je 5,00 € v tem času vam nudimo 10 % popust 4,50 €
 
NOVO- KNJIGA MEDOVITE RASTLINE !!!!!!!!!!!!!
 ČZS kot založnik z veseljem sporoča, da je izšla obsežna knjiga avtorja dr. Trajče Nikoloskega z naslovom Medovite rastline.
Knjiga na 366 straneh podrobno opisuje skoraj 200 medovitih rastline, ki jih najdemo v Sloveniji in so z vidika čebelarstva zelo pomembne. Knjiga je shematično urejena glede na čas cvetenja rastlin od spomladi do jeseni. Poleg opisa rastlin knjigo bogatijo pestre slike cvetočih rastlin, kar nam bo v veliko pomoč pri njihovem prepoznavanju v naravi.


Cena knjige je 24.99 eur