Čebelarska literatura – AKCIJA VELJA DO PETKA 3.4.2020, POPUSTI do 15 %

03.04.2020 12:31:13
Tajništvo
Čebelarska literatura – AKCIJA do 15 % POPUSTA
 
Trenutna situacija v Sloveniji nam prepoveduje zbiranje in druženje na javnih površinah,
 zato sedaj ostaja več časa za prebiranje literature, s katero si bomo pridobili ali osvežili znanje na področju čebelarstva.
 
Da bodo dnevi, ki ji preživljamo doma tudi izobraževalno obarvani, vam
ponujamo kar nekaj koristnih izobraževalnih gradiv po znižani ceni. Odločili smo se,
da za določena izobraževalna gradiva znižamo cene do 15 %.
 
Vsa naročila sprejemamo na tel. št.: 01/729 61 00 ali na e-naslov: ines.zunic@czs.si.
Lahko pa  naročilo izvedena na naši spletni starani v e- trgovini.
 
Tajništvo ČZS


 KNJIŽICA ZDRAVNIK SVETUJE
Prim. Peter Kapš dr. med., pulmolog je avtor številnih knjig o zdravilnih lastnosti čebeljih pridelkov. V knjižici Zdravnik svetuje so zbrani številni koristni nasveti glede uživanja čebeljih pridelkov in njihovega vpliva na zdravje ljudi. Zagotovo zelo priporočljivo branje za vse, ki si bi želeli z uporabo čebeljih pridelkov krepiti zdravje.

Redna cena knjižice je 0,60 € v tem času vam nudimo 15 % popust 0,51 €
 
NAJBOLJŠI POKLIC ČEBELAR
Poučna slikanica s fotografijami prikazuje poklic čebelarja v Sloveniji – zakaj se morajo čebelarji zavarovati pred čebelami, s čim krmijo čebelje družine, kdaj iz panjev poberejo med in druge čebelje pridelke, pa tudi kaj čebelarji delajo pozimi ali ko niso v čebelnjaku. Spoznajte čebelarja Boštjana in mi pomagajte pri čebelarskih opravilih. Knjižica je primerna za otroke nad 5 let starosti za spodbujanje branja in usvajanje znanja.

Redna cena knjižice je 14,90 € v tem času vam nudimo 15 % popust 12,67 €
 
KOLEDAR ZA VZREJO MATIC
Čebelarska zveza Slovenije je v letu 2014 izdala koledarček za vzrejo matic. Ta je namenjen tako profesionalnim vzrejevalcem matic kot tudi vsem ostalim čebelarjem, ki se lotevajo vzreje matic. S pomočjo koledarja lahko čebelar ali vzrejevalec enostavno preračunava kdaj se bodo mlade matice izlegle, oprašile in začele zalegati. Poleg tega je izdelan iz plastificiranega kartona, da je bolj obstojen, kar pride še posebej do izraza, če ga mamo vseeskozi v čebelnjaku.

Redna cena koledarja je 4,00 € v tem času vam nudimo 10 % popust 3,60 €
 
POMEMBNI IN OGROŽENI OPRAŠEVALCI
Čeprav skoraj vsi vemo nekaj o življenju čmrljev, je prav, da izvemo še nekaj, česar ne vemo. Tako bomo spoznali, da jih pri nas živi več vrst, da imajo različne življenjske navade, kako koristni so, pa tudi, da živijo v nenehno spreminjajočem se okolju, ki postaja vsaj za nekatere izmed njih, vse bolj neprijazno in že ogroža njihov obstoj, s tem pa tudi obstoj nas samih.
 
Redna cena knjižice je 3,90 € v tem času vam nudimo 10 % popust 3 ,51 €