Čebelarska literatura –AKCIJA VELJA DO PETKA, 27.3.2020, POPUSTI DO -15%

25.03.2020 11:06:33
Tajništvo
Trenutna situacija v Sloveniji nam prepoveduje zbiranje in druženje na javnih površinah, zato sedaj ostaja več časa za prebiranje literature, s katero si bomo pridobili ali osvežili znanje na področju čebelarstva.
 
Da bodo dnevi, ki ji preživljamo doma tudi izobraževalno obarvani, vam ponujamo kar nekaj koristnih izobraževalnih gradiv po znižani ceni. Odločili smo se,
da za določena izobraževalna gradiva znižamo cene do 15 %.

Vsa naročila sprejemamo na tel. št.: 01/729 61 00 ali na e-naslov: ines.zunic@czs.si.
Lahko pa  naročilo izvedete v naši spletni trgovini http://www.czs.si/eshop/

AKCIJA VELJA DO PETKA, 27.3.2020

 Biologija in nadzorovanje parjenja pri medonosni čebeli.
Na ČZS smo že leta 2016 izdali slovenski prevod nemške knjige Paarungsbiologie und Paarungskontrolle bei der Honigbiene.
Knjiga vsebuje odličen vpogled v biologijo matic in trotov v čebelji družini. Opisuje kako in kje se troti in matice v naravi najdejo, kakšne so razdalje, ki jih čebele lahko premagajo na prahi, natančno opišejo potek posameznega parjenja, vlogo različnih delov spolovil pri uspešni osemenitvi ter večkratno parjenje matic. Knjiga je bogato opremljena s fotografijami, skicami, grafi in tabelami.
Redna cena knjige je 38,00 € v tem času vam nudimo 15 % popust 32,30 €
  

Priročnik za čebelarje začetnike
Kot pove ime gre za priročnik, ki pomaga čebelarjem začetnikom pridobiti osnovno znanje o čebelarjenju. Vsebina priročnika je pripravljena v podporo udeležencem tečajev za čebelarje začetnike, zanimiva pa je tudi za vse ostale čebelarje v prvih korakih čebelarjenja kot tudi za čebelarje z daljšim staže, ki želijo obnoviti osnove čebelarjenja.
Redna cena knjige je 5,00 € v tem času vam nudimo 10 % popust 4,50 €

 

Cvetni prah
Cvetni prah je edinstveno darilo narave. Kako nastane, čemu služi in kako ga lahko uporabljamo ljudje v svoji prehrani in apiterapiji lahko izveste v priročni knjižici, ki je nastala v soavtorstvu slovenskih strokovnjakov in čebelarjev praktikov.
Redna cena knjige je 1,90 € v tem času vam nudimo 10 % popust 1,71 €Čebela  ustvarjalne ideje
Knjižica z ustvarjalnimi idejami o čebelah in čebelarstvu, saj smo želeli našim najmlajšim tudi na ta način približati čebele in čebelarstvo. Knjižila vsebuje številne ideje za ustvarjanje najrazličnejših stvari s področja čebelarstva. 
Redna cena knjižice2,17 € v tem času vam nudimo 15 % popust 1,84 €


 
Čebelarska didaktična igra Spomin
Z miselno igro spomin boste ob zabavni igri razgibali spomin, hkrati pa se boste naučili veliko novega o čebelah in čebelarstvu ter o pomenu narave in odgovornosti do nje. Igro sestavlja 24 parov pomanjšanih panjskih končnic. Je odlična možnost preživljanja prostega časa z otroki in spoznavanje čebel.
Redna cena igre je 4,60 € v tem času vam nudimo 15 % popust 3,91 € Tajništvo ČZS