Pridružite se nam na 2. čebeljem pustnem karnevalu na Bledu

27.01.2020 11:36:30
Ekonomika
To leto organiziramo že 2. čebelji pustni karneval. Tokrat  na Bledu in sicer v nedeljo, 23. februarja. Glavni organizator je Turizem Bled, tema letošnje pustne povorke  pa so kranjske čebele sivke, čebelarstvo in vse, kar je povezano s to koristno žuželko!
Vabimo vse, ki ste pustno razpoloženi, da se nam pridružite! Želimo si, da bi nas bilo čim več! Sodelovanje na pustni povorki pomeni priložnost za druženje in odlično promocijo našega čebelarstva ter predstavitev javnosti. Zbor mask bo med 14.00 in 14.30 pri Infrastrukturi Bled, od koder bo povorka nadaljevala pot čez Bledec na Jezersko promenado, kjer se bodo maske prvič predstavile gledalkam in gledalcem, zatem pa sledita druga predstavitev mask na spodnji ploščadi Trgovskega centra Bled ter čebelarsko obarvana pustna zabava s skupino Calypso.
PRIJAVE SKUPIN: Turizem Bled do vključno 17. februarja na e-naslov: mateja.vilman@visitbled.si, informacije o pustnem karnevalu pa so na voljo na telefonski številki 045/780 500.
Ob prijavi je treba navesti: ime in opis pustne maske, osebo za stik skupine z elektronskim naslovom in telefonsko številko mobilnega telefona, predvideno število oseb v povorki, morebitne posebnosti vaše skupinske maske (vozilo in druga mehanizacija, druge posebnosti), opis za namen predstavitve skupine po ozvočenju (opis društva, skupinske maske, vaših dejavnosti ipd.).
Vsi člani pravočasno prijavljenih skupin bodo prejeli bon za pustni krof in čaj, sladkan s Slovenskim medom višje kakovosti. Pridne kranjske sivke pa bodo poskrbele za sladkanje z medenjaki.
Vabljeni k udeležbi in soustvarjanju pravega pustnega vzdušja na Bledu!
Tanja Magdič, svetovalka JSSČ