24 ur hoje okoli Gradiškega jezera

12.06.2019 12:50:38
Tajništvo
Ja, prav ste prebrali. Hodili bomo 24 ur. Od sončnega vzhoda, do sončnega vzhoda.
 
Čebelarska zveza Slovenije se je letos pridružila temu projektu oz. je soorganizator že tretjega pohoda 24 ur okoli Gradiškega jezera. Pohod okoli jezera bo skozi ves dan tudi čebelarsko obarvan in lahko se boste posladkali tudi z medom.
 
Pričeli bomo ob 04.50 uri s sončnim vzhodom in seveda godbo in pevci ( Uroš in Tjaša Steklasa sta že potrdila prihod) in se podali na prvi krog okoli jezera, ki je dolg 4,2 km.
Po prvem prehojenem krogu, pa nas bo čakal pravi medeni zajtrk in sicer kava in čaj z medom, mleko, maslo in med. Vsi udeleženci prvega kroga boste prejeli brezplačen obrok zajtrka.
Po zajtrku se podamo dalje na pot. Tisti, kateri boste pri volji se nam boste pridružili, ostali pa lahko ostanete tudi na klepetu in kavici .
 
 
Sledilo bo celodnevno dogajanje na jezeru
- Animacija za otroke
- Promocija čebelarstva in promocija shem
- V večernih urah bo poskrbljeno za zabavo
- Čez dan bo poskrbljeno za jedačo in pijačo.
Podroben program še sledi.
 
Vesela bom, če se nam boste pridružili za krog, dva ali tri. Vsaka družba bo še kako dobrodošla, saj je pred nami 100 km pot in 24,00 ur hoje ni mačji kašelj. Računam na vašo podporo.
 
Čebelarska zveza Slovenije zagovarja zdrav slog……aktivno preživljanje prostega časa v sožitju z naravo in druženje z osebami, ki so Vam ljube je idealna priložnost, da si polepšate sobotni dan.
 
Se veselim srečanja z Vami in se Vam javim z še podrobnejšimi informacijami….kmalu 
 
Lep pozdrav.

Barbara Dimc, tajnik