ČEBELARJI NA SEJMU AGRA
Obveščamo vas, da bo 50. mednarodni kmetijsko – živilski sejem AGRA v Gornji Radgoni tudi čebelarsko obarvan, še posebej v nedeljo, 26.8.2012, ko je organiziran dan čebelarjev.Program, ki ga na ta dan organizirajo različne inštitucije je priložen v prilogi.Organizatorji teh dogodkov so Ministrstvo za kmetijstvo gozdarstvo in prehrano, Čebelarska zveza Slovenije, Javna svetovalna služba v čebelarstvu, Pomurski sejem, Čebelarska zveza društev Pomurja.

Na dogodkih bodo poleg organizatorjev sodelovali še KGZ Zavod Celje, VF NVI, JAZMP in dr. Janko Božič.Vse dni sejma bo na razstavnem prostoru Javne svetovalne službe v čebelarstvu v HALI A (prostor 119) potekala degustacija čebeljih pridelkov in izdelkov, zanimivo pa bo tudi najmlajšim obiskovalcem. Javna svetovalna služba v čebelarstvu skupaj z Vrtcem Manka Golarja iz Gornje Radgone na razstavnem prostoru organizira delavnice za otroke na temo čebelarstva. Prav tako pa bodo lahko obiskovalci na omenjenem prostoru prejeli koristne informacije na čebelarsko tematiko.Odpiralni čas sejma za obiskovalce je od 9.00 do 19.00 ure.Cena enodnevnih sejemskih vstopnic za odrasle je 7.00 €, učence, dijake, študente 4,00 €, starejše od 60 let 6,00 €, skupine nad 20 oseb 6,00 €/osebo in družinska vstopnica (2 odrasla in 2 otroka do 15 let) 14,00 €. Otroci do 7 let imajo vstop prost.

Pomurski sejem je poslal pod ugodnimi pogoji cenik ponudbe za skupine, ki vključuje avtobusni prevoz za 50 oseb iz različnih krajev Slovenije, ceno vstopnine, malice in degustacije vina. Več informacij najdete na spletni strani Čebelarske zveze Slovenije, www.czs.si .Vljudno vabljeni, da nas obiščete na sejmu AGRA v Gornji Radgoni!
Datum novice 10-08-2012 :: Objavil Samec :: Področje Tajništvo

Priloga 3: Program_AGRA_cebelarji.xls


PREPOVED PROMETA ČEBEL ...
GOZD NAŠE SKUPNO DOBRO ...
Novo na ČZS ...
MEDNARODNI FOTONATEČAJ ...
NOVA SPLETNA STRAN API ...
VDC ČRNOMELJ PO ČEBELA ...
DELOVNI ČAS ...
OBJAVA NA KITAJSKI STR ...
OBVESTILO NOVIM VZREJE ...
OBVESTILO UPORABNIKOM ...
Kolofon