VABILO NA 50. AGRO
Jubilejni, 50. mednarodni kmetijsko-živilski sejem AGRA vas v Gornjo Radgono od sobote, 25. do cetrtka, 30. avgusta 2012 vabi na praznovanje stroke, dobrih okusov, ugodnih nakupov, nepozabnih doživetij in srcnega druženja. V prilogi vam pošiljamo zloženko s podrobno predstavitvijo razstav in pestrega dogajanja,

ki spremlja najvecjo tovrstno prireditev v sosedski regiji Slovenije, Avstrije, Hrvaške in Madžarske.

Še posebej vas želimo opozoriti, da lahko sejem AGRA pod ugodnimi pogoji obišcete kot skupina. V prilogi vam pošiljamo ponudbo podjetja Veolia z okvirnim cenikom avtobusnih prevozov za 50 oseb iz razlicnih krajev Slovenije. Pomurski sejem pa ugodni ceni prevoza dodaja še znižano ceno vstopnine, malice in degustacije vina, ki na posameznega obiskovalca znaša le 10 evrov! Lahko se tudi zgodi, da se boste s sejma odpeljali z novim avtomobilom, ki ga prejme srecni obiskovalec sejma. Privošcite si nepozabno celodnevno doživetje!

Za organiziran obisk sejma, z vkljucenim avtobusnim prevozom, vstopnino in malico se pri prevozniku Veolia dogovorite z Darjo Kozel, telefon: 02 77 16 811, gsm: 051 642 272, elektronska pošta: darja.kozel@veolia-transport.si, ali s Sonjo Šmidl, telefon: 02 23 50 216, gsm: 031 808 297 elektronska pošta: sonja.smidl@veolia-transport.si.

Za vse informacije o sejmu pa vam je z veseljem na voljo Boris Nicolas Erjavec na telefon 02/ 564 2115 in po elektronski pošti boris.erjavec@pomurski-sejem.si Vabimo vas k praznovanju 50. rojstnega dne sejma AGRA.

Pomurski sejem d.d. Gornja Radgona

Datum novice 09-08-2012 :: Objavil borko :: Področje Tajništvo

Priloga 3: AgraProgramBrosura2012.pdf
Priloga 4: Sejemski_avtobus.pdf

PREPOVED PROMETA ČEBEL ...
USPOSABLJANJE ZA IZVAJ ...
GOZD NAŠE SKUPNO DOBRO ...
Novo na ČZS ...
MEDNARODNI FOTONATEČAJ ...
NOVA SPLETNA STRAN API ...
VDC ČRNOMELJ PO ČEBELA ...
DELOVNI ČAS ...
OBJAVA NA KITAJSKI STR ...
OBVESTILO NOVIM VZREJE ...
Kolofon