OCENJEVANJE MEDU NA SEJMU AGRA
Vabimo vas, da potrdite odličnost svojih izdelkov na tradicionalnem OCENJEVANJU MEDU z mednarodno udeležbo ter jo praznujete pod okriljem jubilejnega 50. mednarodnega kmetijsko – živilskega sejma AGRA!

Tradicionalen in mednarodno priznan ugled ocenjevanja vam omogoča potrditev kakovosti z objektivnimi strokovnimi ocenami neodvisne mednarodne komisije. Priznanja bodo dokaz kakovosti in izbranega okusa nagrajenih izdelkov. Izdelki, ki jih boste oglaševali z medaljami, bodo pridobili in utrdili zaupanje kupcev na domačem in evropskem tržišču.

V spodnjih dveh prilogah vam pošiljamo povzetek pravilnika ocenjevanja in prijavni obrazec. Prosimo vas, da ga izpolnite, upoštevaje naslednje datume:

• Rok za prijavo vzorcev na ocenjevanje: 13. julij 2012

• Zbiranje vzorcev: do 1. avgusta 2012

• Ocenjevanje medu: 7. avgust 2012

• Praznovanje odličnosti: AGRA, jubilejni 50. mednarodni kmetijsko-živilski sejem s podelitvijo nagrad in promocijo nagrajenih izdelkov od 25. do 30. avgusta 2012

• Dan čebelarjev na sejmu AGRA v nedeljo, 26. avgusta 2012, bodo spremljali: strokovni posvet čebelarjev v organizaciji Čebelarske zveze Slovenije, podelitev priznanj z ocenjevanja medu, strokovna razstava čebelarstva in tržnica medu in medenih izdelkov.

Pomembna novost, ki jo letos uvajamo pri ocenjevanju je podeljevanje posebne nagrade prvak sorte. Pogoji so navedeni v priloženem izvlečku iz pravilnika.

Kotizacija za vsak prijavljeni vzorec je 35,00 € (+ 20 % DDV).

Naj vam izkušnje strokovnjakov zagotovijo praznovanje odličnosti!

Za vse dodatne informacije vam je z veseljem na voljo Jana Dimec, tel. (02) 56 42 108, elektronski naslov: jana.dimec@pomurski-sejem.si

Datum novice 27-06-2012 :: Objavil borko :: Področje Varna hrana

Priloga 3: Prijavnica_med_2012.pdf
Priloga 4: Izvlecek_iz_pravilnika_med_2012.doc

PREPOVED PROMETA ČEBEL ...
USPOSABLJANJE ZA IZVAJ ...
GOZD NAŠE SKUPNO DOBRO ...
Novo na ČZS ...
MEDNARODNI FOTONATEČAJ ...
NOVA SPLETNA STRAN API ...
VDC ČRNOMELJ PO ČEBELA ...
DELOVNI ČAS ...
OBJAVA NA KITAJSKI STR ...
OBVESTILO NOVIM VZREJE ...
Kolofon