OCENJEVANJE MEDU NA SEJMU AGRA
Vabimo vas, da potrdite odličnost svojih izdelkov na tradicionalnem OCENJEVANJU MEDU z mednarodno udeležbo ter jo praznujete pod okriljem jubilejnega 50. mednarodnega kmetijsko – živilskega sejma AGRA!

Tradicionalen in mednarodno priznan ugled ocenjevanja vam omogoča potrditev kakovosti z objektivnimi strokovnimi ocenami neodvisne mednarodne komisije. Priznanja bodo dokaz kakovosti in izbranega okusa nagrajenih izdelkov. Izdelki, ki jih boste oglaševali z medaljami, bodo pridobili in utrdili zaupanje kupcev na domačem in evropskem tržišču.

V spodnjih dveh prilogah vam pošiljamo povzetek pravilnika ocenjevanja in prijavni obrazec. Prosimo vas, da ga izpolnite, upoštevaje naslednje datume:

• Rok za prijavo vzorcev na ocenjevanje: 13. julij 2012

• Zbiranje vzorcev: do 1. avgusta 2012

• Ocenjevanje medu: 7. avgust 2012

• Praznovanje odličnosti: AGRA, jubilejni 50. mednarodni kmetijsko-živilski sejem s podelitvijo nagrad in promocijo nagrajenih izdelkov od 25. do 30. avgusta 2012

• Dan čebelarjev na sejmu AGRA v nedeljo, 26. avgusta 2012, bodo spremljali: strokovni posvet čebelarjev v organizaciji Čebelarske zveze Slovenije, podelitev priznanj z ocenjevanja medu, strokovna razstava čebelarstva in tržnica medu in medenih izdelkov.

Pomembna novost, ki jo letos uvajamo pri ocenjevanju je podeljevanje posebne nagrade prvak sorte. Pogoji so navedeni v priloženem izvlečku iz pravilnika.

Kotizacija za vsak prijavljeni vzorec je 35,00 € (+ 20 % DDV).

Naj vam izkušnje strokovnjakov zagotovijo praznovanje odličnosti!

Za vse dodatne informacije vam je z veseljem na voljo Jana Dimec, tel. (02) 56 42 108, elektronski naslov: jana.dimec@pomurski-sejem.si

Datum novice 27-06-2012 :: Objavil borko :: Področje Varna hrana

Priloga 3: Prijavnica_med_2012.pdf
Priloga 4: Izvlecek_iz_pravilnika_med_2012.doc

TRADICIONALNI SLOVENSK ...
PRED ZAČETKOM 3.KONFER ...
3.KONFERENCA IZJAVA ZA ...
ZAČETEK 3.KONFERENCE ...
PREDSTAVITVE NA 3.KONF ...
VABILO NA MEDNARODNO K ...
URADNE URE ...
AMBROŽEV PLES ...
ČEBELARSKI FOTONATEČAJ ...
AMBROŽEV PLES ...
Kolofon