eČebelarNova spletna in mobilna aplikacija e-Čebelar

Na voljo je nova spletna in mobilna aplikacija eČebelar, ki omogoča vodenje evidenc o čebeljih družinah, pregledovanje in urejanje panjskih listov, vpisovanje pomembnejših dogodkov v panju, ter vrednotenje družin v čebelnjaku.

Opazovalno napovedovalna služba objavlja napovedi medenja po Sloveniji, ki jih v aplikaciji lahko enostavno pregledujete, filtrirate jih lahko po posameznih okoliših, ki vas zanimajo, ali po posameznih opazovalnih postajah, in spremljate zgodovino meritev po postajah.

eČebelar omogoča tudi spremljanje razpisanih izobraževanj in tečajev, ki jih organizira Čebelarska zveza Slovenije, elektronsko prijavo na želena izobraževanja in tečaje, ter pregledovanje gradiv za pripravo nanje. Poleg tega lahko preko Obveščevalnika prejemate tudi izbrane novice in obvestila Čebelarske zveze Slovenija v zvezi z napovedjo medenja, izobraževanji in tečaji, ter ostala sporočila, ki jih pošilja Čebelarska zveza Slovenije.

eČebelar je namenjen vsem čebelarjem v Sloveniji, čebelarji člani Čebelarske zveze Slovenije, pa lahko dostopajo do vseh vsebin in funkcionalnosti aplikacije (nečlani ne morejo dostopati do virtualnega panja in avtomatskega obveščevalnika o donosih medu), poleg tega pa nudi veliko koristnih vsebin, informacij in zanimivosti tudi nečlanom in ljubiteljem čebelarske dejavnosti.

e-Čebelar je na voljo kot spletna ali kot mobilna aplikacija.

    


(uporabniki, ki uporabljate internetni protokol IPv6, do spletne aplikacije dostopate tukaj).


Mobilna aplikacija e-Čebelar
Uporabnikom pametnih telefonov in tabličnih računalnikov je na voljo tudi mobilna aplikacija v spletnih trgovinah Google Play, Windows Store in Apple Store. (Na voljo bo tudi mobilna aplikacija za naprave, ki delujejo na prihajajoči platform Firefox OS.).

Uporabnikom pametnih telefonov in tabličnih računalnikov je na voljo tudi mobilna aplikacija v spletnih trgovinah Google Play in Windows Store


Get it on Google Play Get it from Windows Phone Store

Na katerih napravah lahko uporabljam mobilno aplikacijo e-Čebelar?
Uporaba je mogoča na pametnih telefonih in tabličnih računalnikih z enim izmed operacijskih sistemov: 
- Google Android 2.3+ (za boljšo uporabniško izkušnjo priporočamo verzijo 4+),
- Microsoft Windows Phone 8+
- Apple iOS 4+

Za uporabnike Applovih naprav prihaja kmalu tudi mobilna aplikacija v spletni trgovini AppStore, na voljo pa bo tudi mobilna aplikacija za naprave, ki delujejo na prihajajoči platformi FirefoxOS.

Pogosta vprašanja in navodila za namestitev mobilne aplikacije e-Čebelar so na voljo tukaj