Tudi ministrica dr. Aleksandra Pivec bo obiskala ApiSlovenijo!

15.03.2019 11:10:16
Tajništvo
Jutri odpira svoja vrata največji čebelarski dogodek in srečanje čebelarjev ApiSlovenija 2019 (16.-17. marec 2019). Poleg zanimive prodajne razstave čebelarske opreme in pripomočkov bo mogoče prisluhniti tudi številnim strokovnim predavanjem. Letos pa bo poskrbljeno tudi za čebelarjeve družinske člane in splošno javnost, saj se bodo lahko udeležili splošnih predavanj o uporabi čebeljih pridelkov in ureditvi okolice čebelnjaka. Širši program strokovnega srečanja in ostalih dogodkov najdete v priponki.
 
Na otvoritvi sejma ApiSlovenija (16.3.2019 ob 10.00 uri v modri dvorani Celjskega sejma) bo zbrane nagovorila tudi ministrica za kmetijstvo gozdarstvo in prehrano dr. Aleksandra Pivec. Ob 11.00 uri pa bo sodelovala tudi na novinarski konferenci, kjer bo osrednja tema tekla o sejemskem dogajanju na ApiSloveniji in vseslovenskem projektu V Sloveniji pijemo kavo in čaj z medom.  Povabilo na tiskovno konferenco in sodelujoče najdete v priponki tega sporočila.
 
V nedeljo 17.3. pa bo sejemsko dogajanje obiskal tudi predsednik DZ mag. Dejan Židan in izrazil podporo projektu pitja kave in čaja s slovenskim medom.
 
Veselimo se skorajšnjemu srečanju na ApiSloveniji 2019!