Povabilo k sodelovanju na sejmu MOS

05.09.2016 11:04:41
Ponudnike čebelarskega turizma (apiturizma) in čebelarje vključene v sistem shem višje kakovosti vabimo, da se nam pridružite na sejmu MOS (Mednarodni obrtni sejem) v Celju. Celjski sejem nam nudi možnost brezplačnega sodelovanja na stojnici na sejmu MOS v času od 13.9. do 18.9.2016. V primeru večjega interesa, imajo prednost certificirani ponudniki apiturizma, vključeni v sekcijo za apiturizem in koristniki sistema shem višjih kakovosti (Slovenski med z zaščiteno geografsko označbo, Kraški med in Kočevski gozdni med). Tema bo predstavitev apiturizma in shem višjih kakovosti. Razstavni prostor je velik 12 m2 in se nahaja v dvorani C, kjer bo predstavljen program prehrane in turizma. Ponudniku bo za razstavo prodajnih artiklov na voljo miza velikosti 120*70 cm.

Predstavitev na stojnici je brezplačna in bo omogočala prodajo. Ponudniki morajo v primeru prodaje izpolnjevati zakonsko določene pogoje za prodajo blaga na drobno. Živila morajo biti pridelana v skladu s smernicami dobrih higienskih navad oz. moa čebelar za pridelavo živil imeti vzpostavljen lasten HACCP. Čas sodelovanja in število dni bo določeno naknadno, glede na interes ponudnikov. Ker gre za promocijsko prodajno stojnico imajo prednost tisti, ki bodo vključeni v Sekcijo za apiturizem in v eno od shem kakovosti, ter zagotavljajo širšo ponudbo. Izbranim ponudnikom bo omogočena enodnevna predstavitev na sejmu. Trenutno so na razpolago še torek, 13.9., sreda, 14.9. in četrtek, 15.9. Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih terminov.
Zainteresirane čebelarje prosimo, da nam posredujete izpolnjeno prijavnico najkasneje do 12.9.2016. Prijavnico najdete v priponki sporočila. Za več informacij kontaktirajte Tanjo Magdič na 040 436 513 ali preko e-pošte  tanja.magdic@czs.si.